woensdag 22 december 2021

Fijne feestdagen en tot 2022!


Het Singer Winkeltje heeft kerstvakantie! 

Na 9 januari worden bestellingen weer verzonden.


Het is een rare tijd... Na de vaccinaties leek alles weer beter te worden, workshops gingen door, mensen konden elkaar weer ontmoeten, mondkapjes mochten af. 

Nu hebben we te maken met de virusvariant omikron die besmettelijker is en de bescherming door de vaccinaties omzeilt. De boosterprik is nodig om te voorkomen dat de huidige lockdown lang moet gaan duren.....

Heel vervelend en verdrietig. 

Maar daar is en wordt al heel veel over geschreven en gesproken. Laten we ons best doen om het virus de kop in te drukken en er toch het beste van maken!

Gelukkig hebben we nog lapjes en een naaimachine!


Het Singer Winkeltje gaat even met vakantie! 

Maar het is wel een werkvakantie.... Er moet opgeruimd worden. De administratie moet straks afgerond zijn. Misschien komt er wel een quilt af....

En natuurlijk maak ik plannen! Want dat maakt het leven leuk.

Wat gaat het nieuwe jaar brengen? 

Er is een groot pakket onderweg van The Featherweight Shop met o.a. de door jullie bestelde Servicematten, Vetspuiten, Kloskantelaars en Stempeltjes. 

Ook komt er een fotowedstrijd met een nieuw artikel. Spannend!

En wil je meedoen met een online workshopje? Dat gaan we doen! 

Dus we gaan er een hele gezellig maand januari van maken!

Wens ik nu iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2022! 😘

maandag 20 september 2021

Het nieuwe seizoen: we kunnen elkaar weer ontmoeten!

 Het was een tijdje stil bij Het Singer Winkeltje, tenminste wel op dit blog. Ik merk dat Facebook toch wat makkelijker en sneller gaat, dan hier een verhaaltje schrijven.  Op Facebook zijn meer dan 1400 mensen die de berichten volgen en dat vind ik ook erg gezellig!

Wil je eigenlijk vanwege je privacy niet op Facebook, maar wel de berichtjes kunnen zien, dan kun je misschien via een andere naam op Facebook inschrijven. Bijvoorbeeld met je tweede naam of de meisjesnaam van je moeder. En dat vertel je niet aan iedereen, maar op die manier kun je je favoriete winkels volgen of toch contact houden met je beste vriendin of de vakantiefoto's zien van je kleindochter.

De tijd waarin we veel thuiszaten en niet veel bij elkaar konden komen, was moeilijk, maar zorgde ervoor dat we soms echt opschoten met een quilt en ineens weer andere hobbies oppakten of nieuwe vaardigheden leerden.

Met al die naaimachines hier, was het ook een periode van bezinning. Want ik miste de workshops enorm, maar genoot ook van de relatieve rust in huis en tijd om te handwerken. Vandaar dat ik meer machientjes verkocht dan inkocht, om ruimte in huis te krijgen en ik vanaf nu vooral Featherweights opstuur of snel op laat halen en de uitleg  tijdens de workshops die nu door heel Nederland al geboekt zijn!

Er zijn al een paar workshops geweest en die waren weer zo gezellig met enthousiaste deelnemers en snorrende machientjes! Echt heel fijn om weer te doen!

De datums en locaties van de workshops zie je hiernaast aan de rechterkant. Dit is de meest actuele versie en je ziet dat het al tot maart 2022 doorloopt! 


Wil je alles van de agenda na kunnen lezen? Klik dan HIER !

dinsdag 23 februari 2021

Het Singer Winkeltje gaat live op Facebook, woensdag 24 februari 2021 om 20:30 uur.


 

Heb je vragen over je Featherweight of vragen in het algemeen over de naaimachientjes, wil je een paar tips over het behoud en onderhoud van de koffer, eens zien hoe ik probeer netjes te naaien en de extra accessoires 'live' zien? Kijk dan mee op woensdag 23 februari, op de Facebook pagina van Het Singer Winkeltje. Het start om 20:30 uur en zal zeker wat chaotisch zijn, maar hopelijk wel gezellig. Je kunt vragen vooraf insturen en chatten tijdens de uitzending.

Het zou leuk zijn als je meekijkt!

Voor een linkje naar de livestream, klik 

HIER