donderdag 23 augustus 2012

Is dit wat voor mij?

We waren een weekje naar America. Niet aan de andere kant van de oceaan, maar in Limburg. Door de file op de heenreis duurde de rit zo lang dat we misschien sneller in de USA geweest waren, maar goed.

De hond was gezellig mee, de kat zat weer in een pension. Daar wordt James heel sociaal van hebben we gemerkt!

Een sub-tropisch-zwemparadijs is ideaal voor 12-jarigen. Dus stond ik regelmatig bij het eind van de wildwaterbaan te wachten en koppies te tellen, want de menselijke botsbaan is aan mij niet zo besteed. Mijn nek is na weken intensieve therapie helemaal in orde, daar wil ik jaren plezier van hebben.

Terwijl ik onder een warm watervalletje stond, had ik tijd genoeg om mensen te kijken. Er kwam van alles langs!
En ik zag dat de mode voor mannenzwembroeken alweer veranderd is van zeer lang-en-slobberig in boxershort-model. Hopelijk wordt het niet nog kleiner!
En dat badpakken helemaal uit zijn. Jong, oud, dik, dun, iedereen trekt een bikini aan! Dacht ik dat bikini's voor op het strand waren, als je stil en plat ligt, en badpakken voor zwemmen en wildwaterbanen...., helemaal achterhaald!!

Ook tatoeages hoor je te hebben. En geen kleintje voor de sier, maar een hele grote! Sommige mensen zien er in zwemslip door de tatoeages uit alsof ze nog een t-shirt met lange mouwen aan hebben.

Soms misstaat het niet hoor, ik hoor iemand zeggen: "Kind, het haalt je helemaal op!" En het is ook zo dat wij er met onze huid wat bekaaid vanaf gekomen zijn. Want welke kleur we ook hebben, de gemiddelde baviaan heeft een mooi gekleurde snuit of in ieder geval een mooi rood achterste! Mensen zijn saai van vel.Dus ik zit te dubben: zal ik ook..?
Zou dit dan wat zijn? Voor mij?

7 opmerkingen:

 1. Deze is wel mooi, maar ik vind het zonde van je lichaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die tattoo is wel heel mooi...het zo zo moeten zijn dat het na een paar jaar vervaagd en verdwijnt....dan zou ik misschien ook wel overstag gaan.
  Ik blijf dus maar naturel en hou het bij 2 oorpiercings [gewoon in het lelletje hoor...]en in ieder oor gewoon 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zet hem dan wel op zn kant. Met het verstrijken van de jaren, veranderd hij dan vanzelf in een long-arm-machine!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan lachen de verpleegstertjes later me helemaal uit, zo'n rimpelige uitgezakte tattoo...

   Verwijderen