maandag 6 april 2015

Singer Featherweight Workshop in Katwijk, zondag 14 juni 2015.

Ooit vroeg mijn echtgenoot: "Wist jij dat vrouwen bij elkaar komen om te borduren of te quilten?" Nee, dat wist ik een paar jaar geleden niet. Ik las er wel over op Amerikaanse blogs, maar in mijn omgeving gebeurde dat niet. Inmiddels hoor al een paar jaar bij een breiclubje hoor (en ik daar van alles doe, maar weinig brei).

LogoNu heb ik sinds vorig jaar twee Randje Per Week borduurvriendinnen en het borduren is al uitgebreid tot andere creativiteiten (snij- en strijkmap, allemaal achter de Featherweight) en uitstapjes.
Komende zaterdag gaan we naar Rijswijk (BROCHURE). Gezellig rondneuzen en op zoek naar bepaalde stofjes.Ik lees wel op Nederlandse blogs over groepen dames die elkaar elke week treffen met een Bee. Heel gezellig. En een weekend samen weg is natuurlijk nog leuker! Misschien een keer met de Singertjes? Maar eens over nadenken...

Gelukkig is het het handwerken helemaal in opkomst. Ik denk als tegenhanger voor alle elektronica van tegenwoordig.Het is dus fijn dat er weer een quilt-atelier bij is gekomen!
En deze keer in Katwijk: Quilt-atelier 't Schaartje (KLIK).

Anoinette van der Ark is nog volop bezig de ruimte in te richten. Hoe ze toch aan de naam van haar atelier gekomen is....... ;)

Quilt-atelier 't Schaartje
Antoinette van der Ark-Schaart
Tulpstraat 15A
2223 HN  Katwijk Zh
tel. 06-46226304
e-mail: info@schaartje.com


Voor zondag 14 juni 2015 ben ik uitgenodigd om een Featherweight Onderhoudsworkshop te geven. Na de lunch is de workshop van Marlies Wolda van Atelier "de Quiltmuis" (KLIK) om het leuke naaimachientje-speldenkussen te maken, dat tevens een kloshouder is. Kan meteen de net-afgestelde Singer Featherweight getest worden!


Twee workshops met een heerlijke lunch, echt een dagje uit!
Antoinette, Marlies en ik hebben er echt zin in! Wil je ook bij deze dag aanwezig zijn en leren je Singer Featherweight te onderhouden en altijd zelf probleempjes te kunnen oplossen, geef je dan op bij Antoinette van der Ark (info@schaartje.com).