vrijdag 20 februari 2015

The Great British Sewing Bee.

The Great British Sewing Bee is weer op BBC2 te zien. Daar strijden gewone huis-tuin-en-keuken-amateurs om de ereplaats. Wie kan het best alle opdrachten aan? Iedere aflevering valt er iemand af na het maken van twee opdrachten. Dat kan een blouse zijn of een avondjurk of kinderkleding, van alles dus. En de stoffen variëren van katoentjes tot ragfijne doorschijnende glijstof. 

Omdat mijn gehoor niet optimaal is, gaat het Engels voor mij te snel om het programma goed te kunnen volgen.
Ik zet dan de ondertiteling aan op 888. Dan krijg je de Engelse ondertiteling erbij en met wat ik wel versta is dat genoeg.
Gisteravond waren er Singer Featherweights in gebruik. Het thema was dan ook kleding uit de jaren '50. Een klein stukje van het programma is te zien volgens deze link:  (KLIK)

En de hele aflevering zie je hier:  (KLIK).

Mocht je interesse hebben in een Featherweight, er zijn er een paar klaar. Schoongemaakt, gecontroleerd, afgesteld en getest! (Het Singer Winkeltje)4 opmerkingen:

 1. Ik ben een grote fan van de GBSB, al vanaf de allereerste uitzending! Sowieso vanwege het hele naaigebeuren, daarbij is het zo heerlijke Engels allemaal en dan die mensen die meedoen! Daar zitten zulke leuke en verrassende types bij, de allereerste winnares was over de 80 en nog zo vrolijk en energiek! En deze serie : die leger officier... top toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een feestje om naar te kijken..dank je wel voor de tip !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb zojuist de hele aflevering gekeken en vond het een feestje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind het ook een geweldig tv programma. Het wordt op een respectvolle manier gepresenteerd dan bij door de oog van de naald.

  BeantwoordenVerwijderen