zaterdag 1 september 2012

Olie kannen.

Vanmorgen naar Monnickendam geweest, hier vlakbij. We waren getipt dat er een leuke rommelmarkt zou zijn bij de kerk. En inderdaad, net de auto geparkeerd hoorden we al gezelligheid: beetje muziek, de mevrouw van de loterij die de prijzen uitreikte en geweldig kan kletsen, het zonnetje scheen, sommige mensen gingen al voldaan huiswaarts, helemaal goed!

Amper een paar minuten in de kerk had ik al drie doosjes met naaimachine-voetjes, -spoeltjes en -schroevendraaiertjes te pakken. Geen Singer-doosjes, hoewel er 2 voetjes en een minischroevendraaiertje wel van Singer zijn. En veel voetjes passen natuurlijk wel. En er zaten ook weer wat spoeltjes en een spoelhuis voor de Singer 306k tussen.

Bij de kraampjes buiten was alles keurig gesorteerd, een kraam met bloempotten, een kraam met glaswerk, een kraam met fotolijstje en schilderijtjes....hé.....?! Geweldig! Een simpel fotolijstje met een plaatje van oliekannetjes, heel schattig. De Singer oliekannetjes staan er op! En het blijkt nog een ets ook!
"Oscar Verpoorten 1987" staat er onder.

Nu een nieuwe lijst erom en een plekje zoeken! Het lijkt mij leuk de echte oliekannetjes erbij te zetten.

5 opmerkingen:

 1. Jij hebt een speciale neus, denk ik .... ;-)
  Krijgen we je eerste Affo nu niet te zien? please?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ok, maar het label zit er nog niet op hoor! Misschien heb ik die speciale neus wel te danken aan die vreselijke behandeling tegen huidkanker ;)) dat zou nog een voordeel zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh sorry, ik bedoelde natuurlijk een speciale neus voor zo'n mooie spulletjes. Ik vind zelden wat op rommelmarkten. Ben je nu nog in behandeling? Genezen? Ik hoop op 't laatste!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zolang het niet weer mis gaat met mijn huid, gaat het goed. Ik verwacht wel weer een keer iets, maar voor dit jaar (operatie voorhoofd en foto-dynamische therapie van bijna mijn hele neus) vind ik het genoeg geweest!

  Van alle kanker-soorten is dit de beste die je kan hebben: aan de buitenkant, verraadt zichzelf snel, goed te behandelen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Houden zo!!!
   't Is misschien wel de beste soort maar 't is toch kanker ... en dat kan je beter niet hebben, hé!

   Verwijderen