zaterdag 30 juni 2012

IJ-hallen, vlooienmarkt Amsterdam.

Vanmorgen zijn we naar de IJ-hallen geweest. Deze keer was het een buitenmarkt en lekker in het zonnetje. Je moet er echt van houden om daar te snuffelen. Er wordt veel kleding verkocht, veel rotzooi, er staan handelaren en ook gewoon mensen die hun spullen kwijt willen en vooral een leuke dag willen hebben. De prijzen zijn meestal schappelijk en de sfeer is prima! Parkeren is gratis en geen enkel probleem. En ben je uitgekeken, dan kan je de gratis pont naar Amsterdam CS nemen en nog even de stad in! Zie ook www.ij-hallen.nl .

De oogst van vandaag: 2 schaartjes, een gewoon vingerhoedje, drukpersletters R E T, 2 metalen doosjes (voor spelden?), één paar Nike Air model Timberland mt 44 (niet voor mij!), een borduurwerkje van Holly Hobbie (voor een projectje, ooit..)  en ...


...dit mini-rolmaatje. Ik heb het voor de foto even uitgetrokken, maar ga het niet echt gebruiken, veel te kwetsbaar. Maar ik vind het zo lief! Een FW spoeltje ernaast om te laten zien hoe klein het is.

En dit staat op de achterkant. Daar ben ik het helemaal mee eens!! 

4 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een leuk rolmaatje! Ik ben dicht in de buurt van de IJhallen opgegroeid, in Nieuwendam!! Ben er alleen nog nooit geweest, behalve dat ik daar laatst dat gratis pontje heb genomen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is de moeite waard! Maar als je wat kouwelijk bent kan je het best alleen op warmere dagen gaan. De hallen binnen zijn in de winter ijskoud en door de open deuren tocht het vreselijk! Zelfs met bergschoenen aan voelde ik toen de kou ophoog kruipen... Ik had toen medelijden met de mensen achter de kraampjes.

   Verwijderen
 2. Super, wat een ontdekking, weer wat om naar te zoeken. En ik was gisteren ook al blij met een draad doorhalertje met het Singer vignet.
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen