donderdag 8 november 2012

IKEA-hackers, een moderne naaitafel.


Marta's naaitafel
 Wil je ook een echte naaitafel of misschien zelfs je Singer Featherweight inbouwen?
Ik kijk graag op IKEA-hackers. Dat is een blog waar je berichten kunt posten als je een artikel van IKEA hebt aangepast, zodat het voor jou beter geschikt is. Bijvoorbeeld een kastje iets smaller hebt gemaakt voor het kleine hoekje in de gang, of een keukenkastje veranderd in een discrete kattenbak-verstopper. Sommige mensen zijn heel moedig en bedreven om ergens de decoupeerzaag in te zetten!

Vandaag staat er een project op internet om een tafel van een gat te voorzien, zodat de naaimachine erin past en dat geeft het idee van de ouderwetse trapnaaimachine-tafel.

Als je wilt kijken op IKEA-hackers, klik dan HIER .

Mijn kater James vindt het wel belangrijk dat de naaimachine ook weer ingeklapt kan worden....

1 opmerking:

  1. Ik heb hier ook varianten op gezien, heel handig is het plaatje te bewaren dat je er uitzaagt. Er was dan onder de tafel iets bevestigd waar dat plaatje weer op kon rusten, zodat het weer terug in een normale tafel veranderd kan worden. En met matte glazen of -plexiglazen plaatjes om er in te leggen, als je dan een lampje op de onderste plaat legt heb je een lichtbak om patronen over te nemen. Heb ik alleen nog een handige vent nodig ;-)

    Mieneke

    BeantwoordenVerwijderen