zondag 14 juni 2015

Quilt-atelier 't Schaartje in Katwijk.

Vanmorgen vertrokken Marlies Wolda van De Quiltmuis en ik richting Katwijk, voor de Singer Featherweight Onderhoudsworkshop bij quilt-atelier 't Schaartje.

Ik was blij verrast door de geweldige ruimte (twee flinke lokalen) en door het licht dat van alle kanten door de grote ramen binnen kwam.
De deelneemsters installeerden zich en dronken nog een kopje koffie.

Daarna begon het onderhoud van de Singer Featherweight. Antoinette van der Ark-Schaart is de eigenaresse van de winkel (in het geel) en deed ook mee met haar naaimachientje.
De middagworkshop werd verzorgt door Marlies met het leuke naaimachientje-speldenkussen-kloshouder-pakketje. 
En het klopt dat er nu een niet-Featherweight naaimachine op tafel staat, want het was ook mogelijke alleen het middagprogramma te volgen. Al snel stonden de tafels vol met echte - en stoffen naaimachines!

De sfeer was prima en de tijd vloog om.

Wat heerlijk dat er nu weer een quiltwinkel in Katwijk is! En omdat natuurlijk meteen gekeken werd naar de werkstukken die voorbereid waren door Antoinette en helpende-vriendin Ingrid, was er gelijk vraag naar een workshop om een blockboek te maken. De datum is gepland en er is nu nog plaats!

Wil je een kijkje nemen bij 't Schaartje? Kijk voor de openingstijden op de website en/of kom op de officiële open dag, zaterdag 20 juni. Dat is volgend weekend dus al!
Een actieve en gezellige winkel met vandaag een hele goede start! Heel veel succes, Antoinette!Geen opmerkingen:

Een reactie posten