woensdag 6 maart 2013

Vullen van de beer.

Vanmorgen één poot en de kop van de beer gevuld. Ik gebruik vulmateriaal van de Hema.

Knuffelbeesten van nu zijn meestal heel losjes gevuld. De teddyberen van vroeger voelden juist heel hard. Ik probeer zoveel mogelijk vulling erin te krijgen, tot er niets meer bij kan. Eerst stop ik kleine plukjes vulling in de neus of in de hand of voet. Als dat vol lijkt te zitten stamp ik het aan met een houten stokje. En daarna duw ik steeds weer kleine beetjes vulling langs de zijkant van de stof naar binnen. De kop voelt nu zo hard als een goede tennisbal.

Om een idee te krijgen hoe het gaat worden heb ik de poot al aan het lijf vastgemaakt. Zoon2 heeft de beer gestyled voor de foto, met mijn mobieltje erbij.

Nu ga ik even wat in de tuin rommelen. Zand vegen in de naden tussen de nieuw-gelegde stenen en snoeien bij de voordeur waar een plant het wel erg naar zijn zin heeft en de doorgang dreigt te versperren. Gewoon even lekker buiten zijn en genieten van het zonnetje!

3 opmerkingen:

 1. Ik kreeg nog niet zo lang geleden de tip om een (binnen)kussen te kopen bij de Action. Je knipt de bovenkant open en dan kun je de vulling gebruiken voor het vullen van je eigen Beren en poppen. Zo bespaar je op de kosten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Francis.

  Kan ik het beren patroon misschien van de overnemen??
  Ben al een tijdje op zoek naar een mooie beer.
  Wil hem maken voor mijn klein dochter die in mei geboren wordt.

  Met vriendelijke groet Priscilla

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Priscilla, ik kan een kopietje voor je maken. Je kan mij je mailadres mailen als je naar mijn profielpagina gaat.
   Groetjes, Francis.

   Verwijderen