zaterdag 29 juni 2013

Beentje omhoog!


Drukke week gehad met afronden van het schooljaar, toetsen nakijken, cijfers invoeren, de diploma-uitreiking van Dochter, de musical van de 8e groep waar Zoon3 zelf niet aan meedeed omdat hij het licht en geluid regelde. Hij vond dat een geweldige manier om niet het podium op te hoeven! Nog even en ook het laastste kind is van de basisschool....

Gisterochtend vroeg naar Amsterdam om de vakken op de havo voor Dochter door te spreken met de teamleider en natuurlijk met het plan om na afloop  even de stad in te gaan. Zo vaak komen we niet meer in Amsterdam en hoewel ik er geboren en getogen ben, ken ik niet alle buurten en veel is veranderd sinds 1989. Als echte provinciaaltjes liepen dus wij achter Dochter aan vanaf de bus, naar de metro en steeds sneller lopend naar de school om op tijd te komen. 'Zie je wel dat het binnen een uur niet te doen is!' , zei ze. Alsof dat een reden is om regelmatig te laat te komen, terwijl ze ook een bus 10 minuten eerder kan nemen! We waren maar net op tijd en nu is alles geregeld. Zelfs even het diploma gezien dat ze donderdag niet meekreeg omdat haar tweede naam er niet op stond en de achternaam verkeerd gespeld was.

Iets te enthousiast stapte ik de school uit, viel van een stoepje en verzwikte mijn enkel. Bont en blauw en opgezwollen. We hebben nog wel iets gelopen, want mijn te soepele gewrichten kunnen wel wat hebben en uit ervaring weet ik dat rustig doorlopen beter is dan zitten. Maar na de busrit naar huis was ik wel helemaal stijf.

Nu ga ik verder met de Summer Sampler, in mijn eigen stoeltje met mijn been omhoog.

Ik kwam nog een site tegen met informatie over Singer Featherweights en bijbehorende spulletjes. Misschien wil je daar ook eens kijken!

http://home.roadrunner.com/~featherweight/index.html