dinsdag 4 augustus 2015

Leegruimen en herinrichten.

Dochterlief heeft haar laatste spulletjes geselecteerd en nu is de zolderkamer voor de jongste zoon beschikbaar. Samen met hem ging ik gisteren naar Ikea, spulletjes kopen.
We hadden beddengoed en gordijnen voor Zoon3 nodig. En aangezien het kleinste slaapkamertje nu vrij komt, had ik kasten nodig. Want de hele familie zal blij zijn als ik met alle spullen van Het Singer Winkeltje, de naaimachientjes en koffertjes daar mijn intrek heb genomen. Ik geef ze gelijk, overal staat wel iets en ik word er zelf ook een beetje kribbelig van als ik iets niet meteen kan vinden omdat het onder van alles vandaan moet komen. 
Dus moesten er Billy's komen. Met deurtjes aan de onderkant om alle voorraden netjes uit het zicht te bergen en ook glazen deuren om mijn verzameling Singer Attachments mooi neer te zetten.
Met twee karren kwamen we bij de auto aan en helas paste het allemaal niet. Vroeger had ik een busje. Dat was nodig met vier kinderen en ideaal voor bezoekjes aan Ikea.

Gelukkig kon ik mijn echtgenoot bellen en hij kwam de helft van de spullen en Zoon3 ophalen. En hij lachte me maar een klein beetje uit! Erg lief!

Dit is een plaatje van Ikea van de kasten, want zo ver is het nog niet. Maar de kasten staan, de probleempjes die tevoorschijn kwamen zijn opgelost. Nu nog wat passen en meten en dan kan het inrichten beginnen.
Ik vergis me er altijd in hoeveel tijd dit allemaal kost. Maar het is ook wel heel erg leuk!