zaterdag 8 augustus 2015

Puntjes op de i.

De afgelopen dagen veel gedaan.
De deuren hangen in de kasten en heel wat spulletjes hebben hun plekje al gevonden.

Eindelijk weer overzicht! Welke naaimachine is klaar, welke moet nog een voetpedaal? Er worden afspraken gemaakt om de bestelde machines op te halen.
Zo komt er weer wat ruimte vrij ;)

Vanmiddag even naar De Quiltmuis in Oosthuizen geweest. 
Op zaterdag 22 augustus is er weer een Singer Featherweight Onderhoudsworkshop. Ideaal om te leren hoe je je Singertje moet schoonmaken en smeren, maar het is ook mogelijk aan de workshop mee te doen met een Featherweight van mij. Om eens kennis te maken met zo'n machientje. Natuurlijk is het mogelijk de naaimachine aan te schaffen als je dat zou willen, maar dat hoeft absoluut niet.
Er staat dus nu wel weer een Featherweight bij De Quiltmuis. Die zal door Marlies voorlopig niet gebruikt worden, want zij is druk bezig met de Millefiori Quilt van Katja Marek. 
En dat is allemaal handwerk. Wel heel mooi hoor en de Bee die gehouden wordt is ook een succes.

Maar voorlopig niets voor mij. Ik houd het bij de hexagonbloemen voor de quilt die op het logeerbed in het naaikamertje annex 'Het Singer Winkeltje' moet komen. Dat is wel minder uitdagend, maar er moet toch eerst iets af hè!
Zo lekker 's avonds zitten prutten met de daglichtlamp op de tuintafel. Met een vestje aan is het hier echt heerlijk, zo buiten!