woensdag 13 januari 2016

Bestellingen voor zondag 17 januari.

Zondag ben ik bij Atelier Bep in Hall, dat ligt vlakbij Apeldoorn. Je bent van harte welkom om even een kijkje te komen nemen als je een keer zoveel Freatherweights bij elkaar wilt zien! Bovendien is het winkeltje van Bep open en de sfeer in de woonkeuken is een belevenis! Iedereen verheugt zich daar nu al op! Dus kom gerust even langs.

Tussen de middag ga ik even achter mijn naaimachine vandaan en als je iets nodig hebt aan spoeltjes of een 1/4 inch-voetje is het mogelijk dat aan te schaffen. Wil je zeker zijn dat het op voorraad is, bestel het dan vooraf, dan reserveer ik het.

Ook kan ik wat grotere spulletjes meenemen uit Het Singer Winkeltje, maar dat heb ik alleen mee als het aangevraagd is. Dat verplicht niet tot kopen, maar ik kan nu eenmaal niet van alles meenemen!

Wat ik nu nieuw te koop heb is niet echt nieuw, maar erg groot om te verzenden: een letterbak en een quiltring. Ik wil het eventueel zondag wel meenemen als je interesse hebt!

In de gang heb ik zelf een letterbak met Singer voetjes, vingerhoedjes en andere rommeltjes.

Nu had ik nog een letterbak ooit aangeschaft, maar door de plaatsing van kasten in mijn naaikamer past hij daar niet aan de wand. Sterker nog, er is geen stukje muur meer vrij...
Ik had er klosjes garen en spoeltjes in willen doen. Mocht je deze authentieke en hele mooie letterbak willen, de maat is 83x53cm en de prijs €20.

Deze quiltring heb ik over. De diameter is 46 cm en dat is groot! Prijs ook €20.

Zo, dat was de reclameboodschap!

Vandaag samen met mijn lieve Echtgenoot een cadeaubon opgemaakt. Een heerlijke lunch voor twee personen! 
Het restaurantje was in Monnickendam, dat is hier niet zover vandaan. Even van het correctiewerk vandaan en een frisse neus halen.
Die oude vissersplaatsjes zijn zo schilderachtig!
Het idee dat daar honderden jaren geleden ook mensen rondliepen. In de regen misschien ook wel...
Het was een beetje grijs weer vandaag... Maar daar kan je je op kleden en we hoefden niet op de fiets!

Omdat een digitale agenda mij toch te weinig overzicht en gemak biedt, heb ik een agenda gekocht voor 2016.
Dit is mijn allereerste jaaragenda! Want als leerling, later student en al 27 jaar docent, had ik altijd een agenda die liep van augustus tot augustus.

Voor mijn administratie en afspraken is een papieren jaaragenda handiger. En deze met naaispulletjes en naaimachientjes kon ik echt niet laten liggen! Hoe toepasselijk!Geen opmerkingen:

Een reactie posten