maandag 21 december 2015

Bol, bon, boek....

Van mijn werk kreeg ik voor kerst een boekenbon, of beter gezegd: een Bol.com-bon, maar ik ben dol op boeken, dus voor mij is het een boekenbon.
Bij Bol heb ik een account en een privé-verlanglijstje. Dat houden ze keurig bij en zo nu en dan laten ze zien wat er op je lijstje staat. Net zoals ze laten zien wat anderen kochten die keken naar hetzelfde artikel waar jij nu naar kijkt. Kan soms heel inspirerend zijn en zo vul je het wensenlijstje aan, waar Bol ook weer blij van wordt.

Op het moment dat ik iets mag kiezen heb ik dus een mooi lijstje om te bekijken. Ik mag van mezelf weleens iets kiezen na een tandartsbezoek (het woord 'kiezen' geeft dat al aan!) en nu dus vanwege het kerstcadeau. 

Op mijn verlanglijstje staat ook een boek van Lotta Jansdotter (http://jansdotter.com). Het gaat over kleding maken. Lijkt me leuk om weer eens iets te maken dat draagbaar is. Nu sputterde mijn echtgenoot dat de jurk op de omslag meer een tent lijkt, maar maak het korter en het is een tuniek.
Dit lijkt me trouwens heel erg leuk! Een top en een rokje. Als ik zo in de zomer naar de Onderhoudsworkshops ga, lijkt jullie dat niet leuk?
Deze mevrouw heeft dus een Featherweight! En natuurlijk kan je daar kleding op maken! Voor en achteruit stikken, zigzaggen met een speciaal zigzagvoetje, hele mooie knoopsgaten met een knoopsgatenapparaat en je hebt een compacte alleskunner!
Lotta ontwerpt stoffen, echt Scandinavisch! Fris en vrolijk! 

En voor de donkere dagen in de winter heeft zij nog een andere oplossing:
Een witte Featherweight!

Ik heb mijn keuze gemaakt! Het boek is besteld!