dinsdag 19 juni 2012

Stitchery Singer FW en een stitchery erbij voor mij..

Bij de Singer Featherweight  Meeting bij Atelier Bep twee weken geleden, liep ik met een pleister omdat een aantal dagen daarvoor een basaalcelcarcinoma was verwijderd.

De grote pleister werd een normale kleinere en zondag jl kon ik zelfs zonder. Ik zag er volgens mijn liefhebbende echtgenoot dan wel uit of ik door mijn hoofd was geschoten, maar dat valt toch minder op dan die reclame voor Hansaplast op mijn voorhoofd.
Gister voor controle naar het ziekenhuis, zag er goed uit allemaal. Alleen....dat kleine plekje op het topje van mijn neus wat deze week voor het eerst spontaan een speldenprikje bloed had gegeven, moest worden weggehaald.
Ik schrok wel hoor, een verdovingsspuit, een appelboortje, een hechting en natuurlijk weer een pleister!!! Ook heel fijn om zo weer voor de klas te staan vandaag, de leerlingen waren zeer geinteresseerd.
Dat was dus mijn nieuwe stitchery..


Maar nu het goede nieuws, de stitchery van de Singer FW heb ik af. Ik vond het ook leuk om te doen, de eerste steekjes waren wat onregelmatig van grootte (en zo nu en dan verderop ook), maar van een afstand of zonder bril is het leuk geworden.
Ik had geen zwart borduurgaren, dus het is rood geworden. Een zwarte komt nog wel. Ik heb een S in de badge gemaakt.

Als je dit ook eens maakt, stuur dan alsjeblieft een foto van het resultaat.