zaterdag 15 juni 2019

Nieuwe spulletjes in Het Singer Winkeltje. Vet, LED-lampjes en Draadgeleiders zijn weer voorradig!

(OPMERKING van 16 juni:
De magnetische bakjes, de witte pins en de roze draadpakkers zijn al uitverkocht, maar ik bestel vandaag weer bij, dus je kan je bestelling doorgeven. Dan duurt het alleen wel een paar weken voor het binnen is.)

De bestelling uit Amerika is eindelijk binnen gekomen!

De reis duurde lang en de douane wil ook altijd nog even goed kijken wat er voor spannends er in de doos zit, dus ik zat hier al handenwringend voor het raam, haha! Maar nu is alles er gelukkig.

De spulletjes staan nu in mijn winkeltje (klik HIER ).

Wil je iets bestellen, mail dan even (hetsingerwinkeltje@gmail.com), want op=op. Natuurlijk kan ik bijbestellen, maar dat duurt dan weer even.

Een magnetisch bakje voor spelden en schroefjes. 
Past mooi bij de Featherweight! Ik ben er helemaal weg van. 
Het bakje is 4 inch in doorsnede.


Voor als broche of op een tas, een pin met een witte of zwarte Featherweight. 




De roze draadpakker. Met Featherweight embleempje erop. Handig om draad bij het spoelhuis te verwijderen in de hoop dat je niet het zenuwenschroefje en de halvemaanvormige ring hoeft los te halen.




De draadogeleiders zijn weer op voorraad! Steek de draadgeleider in het oliegaatje en laat de draad bij het inrijgen eerst via de draadgeleider lopen, dat scheelt in geluid en je klos wikkelt erg mooi af. Beter voor de bovendraadspanning als je een driftige naaister bent en bij het spoeltje maken gaat je klosje er niet als een raket vandoor....



Nu nog opgerold, maar dit is een wollen strijkmat. Ruikt naar schone wol en geeft een perfect resultaat, ook voor stempelen, sorteren of applicaties neer te leggen is het ideaal, want je stof verschuift niet.



Een flesje met vloeistof om de eventuele muffe geur uit de koffer te verwijderen. Sommige dames hebben een goede neus en vinden de koffer niet zo prettig ruiken. 


En de vetspuiten zijn er ook weer! Voor de zwarte Featherweights, twee keer per jaar een rupsje op de  tandwielen en in de gaatjes van de motor. Je doet er echt heel lang mee.