maandag 20 september 2021

Het nieuwe seizoen: we kunnen elkaar weer ontmoeten!

 Het was een tijdje stil bij Het Singer Winkeltje, tenminste wel op dit blog. Ik merk dat Facebook toch wat makkelijker en sneller gaat, dan hier een verhaaltje schrijven.  Op Facebook zijn meer dan 1400 mensen die de berichten volgen en dat vind ik ook erg gezellig!

Wil je eigenlijk vanwege je privacy niet op Facebook, maar wel de berichtjes kunnen zien, dan kun je misschien via een andere naam op Facebook inschrijven. Bijvoorbeeld met je tweede naam of de meisjesnaam van je moeder. En dat vertel je niet aan iedereen, maar op die manier kun je je favoriete winkels volgen of toch contact houden met je beste vriendin of de vakantiefoto's zien van je kleindochter.

De tijd waarin we veel thuiszaten en niet veel bij elkaar konden komen, was moeilijk, maar zorgde ervoor dat we soms echt opschoten met een quilt en ineens weer andere hobbies oppakten of nieuwe vaardigheden leerden.

Met al die naaimachines hier, was het ook een periode van bezinning. Want ik miste de workshops enorm, maar genoot ook van de relatieve rust in huis en tijd om te handwerken. Vandaar dat ik meer machientjes verkocht dan inkocht, om ruimte in huis te krijgen en ik vanaf nu vooral Featherweights opstuur of snel op laat halen en de uitleg  tijdens de workshops die nu door heel Nederland al geboekt zijn!

Er zijn al een paar workshops geweest en die waren weer zo gezellig met enthousiaste deelnemers en snorrende machientjes! Echt heel fijn om weer te doen!

De datums en locaties van de workshops zie je hiernaast aan de rechterkant. Dit is de meest actuele versie en je ziet dat het al tot maart 2022 doorloopt! 


Wil je alles van de agenda na kunnen lezen? Klik dan HIER !